Meciul din Cupa României, amânat pentru 31 octombrie

106

Partida din primul tur al Cupei României la volei feminin, dintre Dinamo București și UVT Agroland Timișoara, a fost amânată pentru ultima zi a lunii octombrie. Clubul nostru a solicitat reprogramarea acestui joc, deoarece liberoul Teodora Pušić participă cu naționala feminină a Serbiei la Campionatul Mondial din Japonia.

Federația Română de Volei a răspuns pozitiv solicitării clubului nostru de a reprograma meciul din turul I al Cupei României. Astfel, confruntarea va avea loc pe terenul formației bucureștene Dinamo, miercuri, 31 octombrie, la patru zile după debutul noului sezon din Divizia A1.

Conform programării inițiale, meciul trebuia să aibă loc sâmbătă, 20 octombrie, dată la care Teodora Pušić este încă la competiția supremă din Japonia.

Naționala Serbiei a obținut două victorii din tot atâtea posibile în faza Final 6 a competiției, în grupa G, (3-0 v. China și 3-1 v. Italia) și se va duela cu Olanda în semifinalele competiției, vineri, 19 octombrie. În celălalt meci din penultima fază a competiției se întâlnesc Italia și China. Meciurile pentru medalii sunt programate sâmbătă, 20 octombrie.

ANTRENAMENT LA LUGOJ

Formația noastră continuă antrenamentele în cele două săli din oraș omologate pentru Divizia A1 (Constantin Jude și UVT-Oituz). Staff-ul tehnic nu se poate baza încă pe Andreea Petra. Centrul formației noastre se resimte în continuare după accidentarea la gleznă, suferită la lotul național, și întârzie să reintre în programul normal al echipei. Până la startul campionatului, Daniela Lupescu & Co. au programat un antrenament comun cu CSM Lugoj, vineri seară, la sala Ioan Kunst Ghermănescu.

Referitor la prima rundă a Diviziei A1, meciul cu ‘U’ NTT Data Cluj este programat la sala Constantin Jude, sâmbătă, 27 octombrie, la ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ