Măsuri de ordine și siguranță publică la „Zilele Hunedoarei”

62

În perioada 22 – 24 iulie, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va acționa pentru siguranța cetățenilor prezenți la evenimentul cultural-artistic organizat cu ocazia „Zilelor Hunedoarei”.
Vineri, sâmbătă și duminică, vom fi prezenți în zona centrală a municipiului Hunedoara, unde va avea loc „Festivalul hunedorenilor”. Vom acorda o atenție deosebită prevenirii oricăror posibile incidente, iar descurajarea și combaterea consumului/deținerii/traficului de substanțe interzise rămâne un obiectiv principal pentru toți jandarmii din dispozitiv.
De asemenea, vă reamintim că este interzisă prezenţa la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor substanțe halucinogene, iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestuia.
Recomandăm participanţilor să respecte măsurile stabilite de organizatori și să urmeze întocmai indicațiile forțelor de ordine, să acorde o atenţie sporită minorilor care îi însoțesc și bagajelor și să solicite ajutorul autorităților, în mod direct sau prin apel la numărul de urgență
,,112”, în cazul producerii unor fapte antisociale.

LĂSAȚI UN MESAJ