Lucrări de spălarea rețelei de apă

55

Luni, 25 iulie, între orele 8-16, presiunea apei va fi scăzută în Tomești-Colonia Fabricii și în Făget, pe străzile 1 Decembrie 1918, Gheorghe Doja, George Coșbuc, Coriolan Brediceanu, Stadionului, Drumul Gladnei, Calea Lugojului și Aleea Traian Vuia pentru spălarea rețelei de distribuție. Din cauza unor astfel de lucrări, presiunea va fi redusă între orele 8-12 și în Sinersig, Jena și Oloșag.
Pe 26 și 27 iulie, în intervalul orar 9-14 se va igieniza rețeaua din Lovrin, unde presiunea apei va fi de asemenea redusă.
În săptămâna 25-29 iulie, zilnic între orele 9-15, în Șag se va opri furnizarea apei pentru spălarea rețelei de distribuție după următorul program: în 25-26 iulie pe străzile XIXX, XX, XXI, XXII, XXIII; în 27-28 iulie pe străzile XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, iar în 29 iulie se va aerisi rețeaua.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.