Măștile de protecție devin obligatorii și la Arad

208

Măștile de protecție devin obligatorii și la Arad, începând de astăzi, au decis autoritățile județene. Anunțul a fost făcut decătre vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, și a fost confirmat de Prefectura Arad.

Autoritățile recunosc că nu toţi arădenii au imediat posibilitatea de a cumpăra măşti de protecţie. Până când vor fi disponibile, pot să folosească măşti impovizate, eşarfe sau alte materiale textile.

“Este momentul ca fiecare dintre noi să facă un efort pentru cei dragi, pentru comunitate, pentru persoanele vulnerabile, pentru sănătate. Stă în puterea noastră să încetinim răspândirea coronavirusului. Recomandarea domnului Raed Arafat urmează observaţiile recente ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi cred că trebuie să fim hotărâţi şi organizaţi. Evident, nu toţi arădenii au imediat posibilitatea de a cumpăra măşti de protecţie. Până când vor fi disponibile, pot să folosească măşti improvizate, eşarfe sau alte materiale textile”, a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ