Mașina unică în lume, creată pentru un multimilionar, are 562 CP!

122

Zlatan Ibrahimovic e un mare iubitor de mașini, iar colecția sa cuprinde exemplare impresionante, însă ultima sa achiziție depășește orice imaginație. Chiar în ziua în care a împlinit 38 de ani, starul lui LA Galaxy tocmai și-a comandat un McLaren 600 LT care este construit cu piese de lego atât la exterior, cât și în interior.

În varianta de serie, bolidul care este construit cu tehnologie împrumutată din Formula 1 costă în jur de 250.000 de dolari și are 562 CP „storși” dintr-un propulsor V8 biturbo, cu o capacitate de 3,8 litri.

Mașina este o adevărată „rachetă sol-sol”, care ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 2,9 secunde și până la 200 de km/h în 9,5 secunde. În plus, viteza maximă este de 328 km/h.

Superbolidul este făcut din materiale ultraoșoare și are un interior superb. Cockpit-ul este realizat din fibră de carbon, iar tapițeria e din piele suede. Ușile sunt de tip fluture, iar cutia este automată, cu dublu ambreiaj, și are 7 trepte.

Ibrahimovic câștigă peste 35 de milioane de dolari pe an din fotbal, sponsori și alte activități, iar averea sa totală depășește 237 de milioane de dolari. De-a lungul carierei, Zlatan a adunat 32 de trofee.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ