Mașină lovită de tren în Timiș! O copilă a rămas încarcerată

217

Un accident feroviar a avut loc, vineri după masa, în Timiș. Trenul Regio Trans 16186 a lovit o mașină. O fată a rămas încarcerată în autoturism.

Totul s-a întâmplat pe raza localității Dudeștii Noi. Șoferul mașinii nu s-ar fi asigurat la trecerea de nivel cu calea ferată.

”În autoturism se aflau 2 persoane, un bărbat și o minoră de 12/13 ani care a fost blocată. Aceasta a fost extrasă până la sosirea echipajelor de pompieri”, a transmis ISU Banat.

Din primele informații, nicio persoană din tren nu a necesitat îngrijiri medicale. Fata minoră a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital. Șoferul mașinii a scăpat nevătămat.

”Accidentul s-a înregistrat în jurul orei 13:20 pe distanta Dudeștii Noi – Biled (RC-CF Trans), la trecerea la nivel semnalizată cu indicatoare rutiere. Trenul 16186 RegioCalatori a lovit un autoturism. În urma impactului sunt doi răniți. Menționez că linia respectivă este linie neinteroperabilă, închiriată de un gestionar privat și nu de CFR SA”, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

Polițiștii fac cercetări pentru a trage la răspundere persoana vinovată de producerea accidentului.

foto – Info Trafic Timiș/FB

LĂSAȚI UN MESAJ