Dragnea sosește în Banat. Va fi însoțit de Codrin Ștefănescu și Mircea Drăghici

2635

Președintele Partidului Social Democrat din România și președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea va sosi mâine la Reșița, pentru a asista la conferința județeană de alegeri a organizației PSD Caraș-Severin.

Potrivit reper24.ro, Dragnea va fi însoțit de secretarul general al PSD România, Codrin Ștefănescu, de Mircea Drăghici, trezorierul PSD la nivel național și șeful de campanie al partidului, precum și de ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia Intotero.

Conform informațiilor de la ora actuală, candidatul pentru funcția de președinte al PSD Caraș-Severin este deputatul Luminița Jivan. Deși s-a speculat în presă la un moment dat că Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, ar putea să candideze și el pentru președinția filialei județene a partidului, acest lucru nu se confirmă până la acest moment.

Întâlnirea conducerii PSD România cu membrii organizației județene, urmată de alegerea noii conduceri a PSD Caraș-Severin, este programată pentru ora 11:00 la Sala Lira a Liceului de Artă Sabin Păuța din Reșița.

sursa – reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ