Mascații au descins într-un spital din țară! Peste cine au dat acolo

569

Situație incredibilă la Spitalul Județean din Bistrița. Trei angajați ai unității medicale sunt acuzați că ar fi jefuit un pacient. Mascații au intervenit în forță după aflarea veștii.

Este vorba despre Vadim Malogolovenko, un fotograf în vârstă de 31 de ani cu dublă cetățenie moldoveneasco-ucraineană, care a fost împușcat în data de 14 aprilie, în localitatea Cepari. Bărbatul, care susține că avea asupra sa suma de 12.000 de euro, a fost găsit pe un câmp din Bistrița.

O femeie de serviciu, un brancardier și o angajată a Registraturii sunt acuzați că ar fi furat 12.000 de euro de la bărbatul găsit pe câmp.

Fotograful spune, după ce și-a revenit în mod miraculos, că nu i-a mai fost înapoiată suma de bani de către angajații spitalului.

Managerul unității spitalicești, Gabriel Lazany a confirmat incidentul și a oferit detalii despre cele întâmplate.

„Am primit un mandat de percheziție domiciliară pentru trei dintre angajații de la Unitatea de Primiri Urgențe. Este vorba despre furt calificat, sunt cercetați pentru furt calificat. Urmează perchezițiile domiciliare. Este vorba despre (n.r. păgubitul) pacientul care a fost împușcat, acesta a reclamat că i s-a sustras o sumă de bani. Organele de cercetare ne-au solicitat înregistrările, pentru că în UPU este absolut tot monitorizat și înregistrat. Noi le-am pus la dispoziția organelor competente, iar aceștia urmează să își facă treaba. Din câte am înțeles este vorba despre 12.000 de euro (n.r. suma furată de cei trei angajați ai spitalului). Un registrator, o îngrijitoare de curățenie și un brancardier. Am înțeles că procedura este de sigirlare a dulapurilor personale, după care vor merge pentru percheziție domiciliară, după care se întorc. Plângerea a fost făcută de către cetățeanul păgubit. El a reclamat că s-a întâmplat chiar când a ajuns în UPU. Când a venit atunci împușcat, a spus că a avut la el o sumă de bani. Acum nu pot să vă spun mai multe, că eu nu am văzut banii”, susține managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, potrivit bistriteanul.ro.

Vadim Malogolovenko a fost împușcat de 6 ori și, se pare, călăul său ar fi încercat și să îl spânzure.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ