Marian Cucșa crede că Alina Gorghiu jignește întreaga populație a orașului nostru

564

Marian Cucșa este foarte supărat pe liderul național al liberalilor, Alina Gorghiu. Consideră că aceasta ar fi adus o pată pe obrazul întregii comunități a locuitorilor municipiului.

Recent, la București, dânsa a făcut afirmații referitoare la adjudecarea titlului de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021 de către Timișoara. Dar liderul ALDE crede că este deplasat să lauzi doar echipa liberalilor pentru acest succes. De parcă nu ar fi fost un efort colectiv al întregii populații.

Iar evident meritul principal este al echipei coordonate de managerul Simona Neumann, unde se afla oameni de diverse orientări politice. Nicidecum acestă echipă nu și-a arătat înclinația totală spre partidul doamnei Gorghiu. Poate nici nu sunt membri ai formațiunii. Dar nici nu are relevanță acest aspect.

„Vreau să vă supun atenției o chestiune care ține de noi ca timișoreni. Face referire la declarația doamnei Alina Gorghiu conform căreia meritul pentru Timișoara Capitală Culturală Europeană este al PNL-ului și nu a echipei care a lucrat pentru acest proiect și nu a timișorenilor. Felicită echipa liberalilor pentru demersuri și așa mai departe. Prin această afirmație consider ca și timișorean în primul rând că suntem jigniți. Meritul este al timișorenilor în primul rând ca parte componentă a comunității. Și bineînțeles a echipei care a lucrat la proiectul Capitală Culturală. Localnicii care au susținut acest proiect nu toți sunt peneliști. Fiecare este liber să-și exprime punctul de vedere politic în funcție de crezul pe care-l are. Așadar încă odată se dovedește că PNL-ul sfidează timișorenii așa cum i-a obișnuit primarul Robu. Este o jignire la adresa noastră ca și comunitatate acestă declarație!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ