De ce nu ascultă Robert de Niro la ce-i spun românii?…

286

Robert de Niro nu e Radu Beligan. Să citească pentru PSD un mesaj din partea Comitetului Central al PCR într-un stadion plin de brizbrizuri și cetățeni închiriați cu ora. Nu e nici Draga Olteanu Matei, care s-a simțit datoare să-l pupe public și personal cu apăsare patriotică pe Dan Voiculescu, de ziua lui.

Peste ocean, în Lumea Nouă, Robert de Niro s-a rățoit la Donald Trump: „Este strident de prost, e un derbedeu, e un porc, e un escroc. Nu știe ce vorbește, nu-și face temele, nu îi pasă, crede că păcălește societatea, nu-și plătește taxele, e un idiot. Colin Powell a spus-o cel mai bine: este un dezastru național, e o rușine pentru această țară. Sunt atât de nervos că țara asta a ajuns în acest punct în care acest prost, acest clovn a ajuns la asemenea nivel. Spune că ar vrea să lovească oamenii în față, dar și mie mi-ar plăcea să-i dau un pumn în față”.

Cum este firesc pentru democrația românească, mai ales cea a rețelelor de socializare, guguștiucii și vuvuzelele mioritice au început să arunce cu balegă în ventilatorul patriei, sperând să sară ceva și peste oceanul Atlantic. Evident, fără greșelile flagrante de român care înjură românește, dar scrie cu copitele peste limba română.

– ”Din respect față de talentul său de actor, nu voi comenta despre acest bătrân mai mult sau mai puțin sifilitic. Dar să înjuri un candidat la președinție pe care zeci de milioane de americani îl adoră – asta este aberant. Și încă ce înjurături ca la ușa cortului – este clar că Hillary începe să devină disperată”.

– ”Mă uit aici și văd la capete spălate de mă doare. Breh, înainte de a fi actor, e om. Și e o persoană publică, da și? Nu-și poate da cu părerea? Nu poate face diferența între proști?! N-are și el copii, nepoți, cumetri?! Mai lăsați cărțile de șeptic în mă-sa și mai citiți și voi ceva, respirați înainte de a vă da cu părerea, mai faceți pauze, nu trebuie mereu să „vomitați” câte ceva doar pentru că aveți cont pă feisbuc. Ce naiba, mah”…

– ”E păcat că un actor de calibrul lui de Niro vede doar jumătate din realitate… Aș fi aplaudat dacă virulența cu care îl critică pe Trump ar fi fost îndreptată și împotriva lui Hillary. Oricum, viitorul președinte american va fi cu siguranță… Cum au fost și mulți predecesori… marioneta unui grup de oameni influenți. Manipularea publicului prin folosirea de nume cunoscute într-o societate în care demnitatea și integritatea se vinde pentru cel care oferă mai mult, se întâmplă astfel și la case mai mari… Îmi vine în minte exemplul nostru elocvent cu clipul celor de la Taxi”…

– ”Dacă De Niro mănâncă c… măcar mănâncă înainte. Contrar nouă, cărora ne place după… Când nu mai servește la nimic. Faptul că un candidat la președinție este cernut bine și des, că se caută să fie integru social… financiar… psihologic, face parte din adn”…

– ”Nu mai puteți dormi de grija americanilor, că îl aleg sau nu pe măscărici, nu??? Sunt convins că nici americanii nu au dormit de grija noastră când s-a pus problema alegerii lui Iohannis, așa-i??”…

– ”Se vede clar că citește de pe prompter, nu sunt cuvintele lui spuse din inimă… A fost plătit bine… Un lucru e sigur, Hillary Soros Clinton n-are ce căuta la Casa Albă”.

– ”Documentați-vă și nu mai vorbiți rahat. Hollywood la fel ca MEDIA din toată lumea e unealta Societăților Secrete care conduc lumea. Manipulați prostimea cu astfel de reportaje și mesaje”.

– ”Jalnic discurs! Asemănător cu modul de a vorbi al celui vizat!”…

– ”Se pare că „Elita” l-a cumpărat și pe Robert”…

De ce nu ascultă Robert de Niro la ce-i spun românii?… De ce nu ascultă americanii la ce spun românii?… Pentru că nu îi pasă nimănui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.