Maratonul discordiei pune paie pe foc în Timișoara!

130

Organizatorii ce pregătesc pentru această toamnă o nouă alergare prin Timișoara sub sloganul de Alergotura, au aflat că le este contestat dreptul de a porni un astfel de demers.

După cum a apărut deja la noi în pagini, opinia lui Constantin Dumitra, de la Atletic Club Maraton, ce crede că este ilegal amestecul altor asociații în mișcarea pornită de dânsul, acum apare o opinie din cealaltă parte. Printr-un scurt comunicat suntem anunțați că lucrurile stau altfel.

Poate cititorii sunt mai în măsură să aprecieze cine este mai îndrepțit să organize un maraton și sub ce denumire.

Timișoara, 19 octombrie 2018 – Alergotura organizează Timișoara City Marathon în 28 Octombrie.

Asociația Club Sportiv Alergotura a fost informată de către ziariști din Timișoara cu privire la faptul că aceștia au primit documente de la un alt organizator de evenimente sportive care solicită anularea Timișoara City Marathon pe motiv că ar deține dreptul de marcă întregistrată pentru utilizarea cuvintelor Timișoara și Maraton.

Ca urmare a acestei situații, Consiliul Director al organizației Alergotura transmite următoarele: „Din respect pentru toate persoanele care s-au înscris la Timișoara City Marathon și din pasiune pentru alergare, vom organiza în continuare evenimentul în 28 Octombrie 2018”.

LĂSAȚI UN MESAJ