Mai ușor pentru Politehnica, încă un abandon în Liga 2

439

Misiunea poliștilor de a evita retrogradarea se ușurează tot mai mult cu trecerea fiecărei etape. CSM Râmnicu Vâlcea este aproape de retragerea din Liga 2 ceea ce simplifică lupta din subsolul clasamentului.

Vești bune pentru ASU Politehnica în Liga a 2-a. Încă un adversar va arunca prosopul în perioada următoare, CSM Râmnicu Vâlcea urmând să se retragă din competiție după toate probabilitățile după ultima etapă din 2016. Gruparea din Zăvoi a aflat că Primăria le retrage sprijinul financiar și în aceste condiții foarte probabil echipa va fi desfințată în iarnă. ”Este clar că se desfiinţează echipa în această iarnă”, au anunțat oficialii clubului după întrevederea cu municipalitatea.

Vâlcea ar fi cea de-a treia grupare ce abandonează lupta în acest eșalon după Șoimii Pâncota și ACS Berceni. Asta înseamnă că doar două formații vor retrograda din totalul celor 17 rămase. Iar întrecerea este abia la jumătate…

Echipa suporterilor mai are programat un singur meci în acest an, sâmbătă, ora 11, pe Știința, urmând să primească chiar vizita lui CSM Râmnicu Vâlcea. Asta dacă nu cumva oltenii vor considera inutilă ultima derplasare…  Cert este că cele două echipe sunt vecine în clasament și despărțite doar de două puncte ceea ce înseamnă că o victorie a gazdelor le-ar garanta că vor ierna pe locul 14 indiferent de decizia vâlcenilor cu privire la retragere.

LĂSAȚI UN MESAJ