0.1 C
Timișoara
joi 22 februarie 2024

Mai bine mai târziu! Se deschide circulația pe porțiunea de autostradă promisă încă de la sfârșitul anului trecut…

Autostrada Lugoj – Deva, lot 2, tronsonul dintre Dumbrava și Margina, va fi deschis circulației la sfârșitul acestei săptămâni, dar este posibil și săptămâna viitoare, în caz că lucrurile nu decurg așa cum s-a promis încă din decembrie, anul trecut.

Comisia de recepție a verificat autostrada în teren. La verificări au participat și edilii din zonă, printre care și primarul din Margina, Ionel Costa.

Primarul din Margina a declarat pentru Radio Timișoara că s-au luat măsuri pentru fluidizarea circulației prin Margina, acolo unde se urcă și se coboară de pe autostradă. Primarul a mai spus că se așteaptă să vină și investitori în zonă, o firmă interesându-se deja de modul în care se face coborârea și urcarea pe autostradă.

Alte subiecte :

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei. Fiecare leu reținut în București înseamnă un leu furat din orașului nostru. Semnează petiția....

Ritivoiu nu-l iartă pe Nica! Bătălia pe banii primarilor din Timiș se ascute | VIDEO

În ianuarie, prefectul Mihai Ritivoiu a atacat în contencios administrativ hotărârile privind repartizarea sumelor din fondul pus la dispozitia instituției si a celor defalcate...

Citește și :