Magia sărbătorilor în Gara de Nord: Trenul lui Moş Crăciun ajunge şi la Timişoara

707

Timişorenii, şi nu numai, care călătoresc cu trenul vor avea parte de o surpriză plăcută, în Gara de Nord. Marţi, 22 decembrie, Trenul lui Moş Crăciun va ajunge şi în oraşul de pe Bega. Acţiunea este organizată de Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cu scopul de a aduce magia sărbătorilor de iarnă în gările din Bucureşti, Craiova, Timişoara, Arad, Cluj şi Oradea, în perioada 21-24 decembrie.

Prin urmare, marţi, la ora 10.30, în Gara de Nord din Timişoara, Trenul lui Moş Crăciun va opri la Linia 1 şi va împărţi cadouri prichindeilor. De asemenea, Corul Contract al Operei Naţionale Române, sub bagheta dirijorului Nicolae Şincari, va susţine un concert de colinde tradiţionale. La eveniment va participa şi interpretul de folclor bănăţean Petrică Moise, care va concerta pentru călători.

Miercuri, colindele vor răsuna în gările din Bucureşti Nord şi Arad, iar joi, Trenul lui Moş Crăciun ajunge şi la Oradea.

Evenimentul, ajuns la cea de-a 3-a ediţie, este dedicat celor mici și are o implicare socială în viaţa comunităţii. O parte dintre copii merg pentru prima dată în viaţa lor într-o călătorie cu trenul şi îl vor întâlni pe Moşul cel darnic. T…RENul este format din vagoane care poartă pentru o zi numele faimoșilor reni ai lui Moș Crăciun: Rudolf, Comet și Dancer.

Pe parcursul călătoriei, copiii vor învăţa că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi ca regula de bază, pentru a călători, este aceea de a avea un bilet.

LĂSAȚI UN MESAJ