Luna cadourilor îi aduce Timișoarei un hipermarket Carrefour nou nouț

610

”Cred că prin darea în folosință a acestui hipermarket, am ajuns în plutonul unu, după București” spune Nicolae Robu, primarul Timișoarei, prezent la deschiderea primului hipermarket Carrefour din orașul nostru și celui de-al 29-lea din țară, în cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Shopping City Timișoara.
”Ne bucurăm să deschidem primul hipermarket Carrefour din Timișoara, până acum fiind prezenți în oraș cu nu mai puțin de 6 magazine Market. Cu o suprafață de aproximativ 10 ori mai generoasă decât cea a unui supermarket, Hipermarketul Carrefour Timișoara propune clineților o gamă largă de produse, atât alimentare cât și non-alimentare, dar și servicii având cele mai înalte standarde de calitate, la prețuri cu adevărat avantajoase. Preocuparea noastră continuă este de a oferi clienților noștri o experiență specială de cumpărături și de a găsi într-un spațiu modern și prietenostot ceea ce au nevoiesub același acoperiș” a declarat Jean baptiste Denoncourt, Director General al Carrefour România.
Cel mai nou hipermarket Carrefour le oferă timișorenilor aproximativ 50.000 de articole, produse proaspete de măcelărie, gastronomie-rotiserie-pizza, brutărie, preparate în laboratoarele de fabricație proprie, totul etalat pe o suprafață de 7.800 de metri pătrați, iar tipul de așteptare este relaiv scurt ținând cont de cele 32 de case de marcat. În plus, sunt asigurate 1.800 de locuri de parcare gratuite.
Nu în ultimul rând, Carrefour Timișoara beneficiază de aparatură care reduce consumul de energie elecrtică și a emisiilor de dioxid de carbon.

Emilian Pavel Jurma

LĂSAȚI UN MESAJ