Ludovic Orban: “PSD cu o mână dă şi cu două ia”

139

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, face atacuri grave la adresa guvernării PSD.

“Este o guvernală catastrofală”, a spus liderul liberalilor aflat joi, la Timişoara. Orban şi-a arătat nemulţumirea faţă de propunerea Guvernului de a transfera immpozitele plătite acum de angajatori în atribuţia anjgatului. Acesta spune că nu vor avea decât de pierdut.

“PSD cu o mână cu şi cu două ia. E ca la alba neagra, unde te lasă să câştigi odată şi apoi nu ai şansa decât de a pierde. Care este şmecheria? Foarte simplu: dacă angajatorul nu mai plăteşte dările atunci creşte salriul brut. Apoi, angajatul va trebui să păltească mai mult la stat pentru că impozitul va fi mai mare aplicat la un salariu brut mai mare”, a exlicat Orban.

Deputatul a mai discutat şi despre pensiile speciale. El crede că e doar praf în ochi ce face Guvernul. “Am făcut apel către Guvern să nu mai pună un petec pe un pantalon care este plin de găuri. Mai precis să nu gestioneze pompieristic această problematică a pensiilor speciale şi să deschidă o dezbatere publică, iar orice modificare referitoare la legea pensiilor să se facă pe cale normală.”, a spus Ludovic Orban.

Acesta susţine că oricum legea pensiilor trebuie modificată pentru că este discriminatorie. Mai mult, liberalii sunt dispuşi să consilieze juridic orice pensionar care vrea să dea în judecată Guvernul pentru a-i fi recalculată pensia, potrivit legii din 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ