Lucreţia a murit la 15 minute după ce se schimbase la volan cu soţul ei. TIR-ul lor, făcut praf pe autostradă

6095

Lucreția a murit la 15 minute după ce se schimbase la volan cu soțul ei. TIR-ul lor, făcut praf în Franța, într-un teribil accident care a lăsat trei copilași din Bistrița orfani de mamă.

Cei doi, și alte două TIR-uri ale firmei Filadelfia, se întorceau spre casă. Chiar făcuseră o pauză, cu puțin timp înainte de accident. „Erau Marius și Lucreția și încă două camioane de-ale noastre. Cu vreo 15 – 20 de minute înainte de accident, au oprit la un PECO și au alimentat. Până acolo a condus Lucreția, iar de la Peco s-a urcat Marius la volan. Încă nu știm ce s-a întâmplat exact, dar din ce am vorbit cu reprezentanții poliției franceze și cu consulatul de la Strassburg, cel mai probabil acolo ar fi fost mai multe camioane oprite, din ceva motiv, și probabil Marius nu a văzut la timp avariile celui din fața sa. Altfel nu se explică. Dar doar aceste informații le avem momentan”, explică Nelu Sighiartău, directorul companiei.

Femeia a decedat pe loc, în vreme ce soțul ei a fost transportat, în stare gravă, la spital. „A fost în comă, iar apoi, în timpul nopții a fost supus la două operații. Am reușit să luăm legătura cu el. E conștient. Merge spre bine. Deci el a scăpat, doar soția lui a murit”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Rebra, Ștefan Danci.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ