Lucrări programate în perioada 18 – 20 august

23

În perioada următoare se vor efectua lucrări de spălare și igienizare a rețelelor de distribuție a apei în mai multe localități din județ: în Sinersig, în data de 18 august, între orele 9 – 12, în Ohaba – Forgaci, în 19 august, între orele 9 – 12 și în Boldur, în zilele de 19 și 20 august, între orele 8 – 15. Pe perioada desfășurării lucrărilor presiunea apei va fi redusă. De asemenea, în data de 19 august, între orele 2 – 5, se va întrerupe furnizarea apei în Ghiroda pentru lucrări de verificare a rețelei de distribuție.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, au transmis reprezentanții Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ