Lucrări de investiții și spălări ale rețelelor de apă

10

Joi, 21 octombrie, între orele 8-16, se va opri furnizarea apei în Buziaș, pe străzile Avram Iancu și Ion Vidu, pentru executarea unor lucrări de investiții.

Vineri, 22 octombrie, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități. Ca urmare, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Belinț, iar în Șanovița și Ghizela presiunea apei va fi scăzută.
Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ