Lovitură pe piața de televiziune din Timișoara! O mare televiziune din România închide toate stațiile locale

1615

Pro TV închide emisia tuturor stațiilor locale pe care le avea în țară. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, operatorii de cablu au fost deja anunțați.

Practic, 12 staţii locale nu vor mai avea semnal propriu de la 1 aprilie, la miezul nopţii. Știrile Pro TV, care aveau un segment în care fiecare staţie locală avea semnal propriu, în funcţie de zonă, se vor vedea la fel în toată ţara.

Staţiile locale care nu vor mai avea emisie proprie sunt: Alba Iulia, Arad, Braşov, Cluj, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Timişoara şi Târgu Mureş. În urma acestei măsuri, Pro TV va ridica un singur semnal, de la Bucureşti (via satelit sau via fibră optică). „E o decizie de business. Vom optimiza reţeaua naţională”. Pro TV a menţionat pentru Paginademedia.ro că, chiar dacă staţiile locale nu vor mai avea semnal propriu, „echipele locale de ştiri îşi vor continua activitatea”. Știrile de pe teritoriul României vor fi realizate ca şi până acum de către echipele locale de ştiri, care îşi vor continua activitatea.”

sursa: paginademedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ