Lovitură dură pentru Robu! Un primar liberal cu ,,greutate” din Timiş pe cale sa devină pesedist

2357

După ce a pierdut frâiele filialei locale a PNL și din cauza lipsei de activitate, primarul Dănuț Groza a început să pună mâna pe lopeți. În ciuda faptului că în fruntea PNL Sânnicolau Mare a fost numit Avram Stănușoiu, pentru care Biroul Permanent Județean al PNL Timiș și-a arătat toată susținerea, echipa simpatizantă a actualului edil de pe Aranca și-a reactivat agenda.

Printr-un mesaj adresat la comun, foștii peneliști sunt chemați astăzi, 3 noiembrie, în „sala mare de la castel”. „Stimati colegi, va invitam maine seara, ora 18, la o sedinta cu toti membrii si simpatizantii PNL, in sala mare de la castel. Va asteptam”, stă scris într-un prim mesaj venit prin intermediul telefonului mobil. După aproximativ 12 minute, tot de pe același număr s-a revenit cu semnalarea că „mentionam faptul ca invitatia este facuta de primarul orasului Danit Groza”.

Chiar dacă Dănuț Groza a mai spus și în trecut că nu-și dorește să plece din PNL, surse neoficiale spun că primarul din Sânnicolau Mare este în negocieri intense cu PSD. De altfel, Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiș, s-a arătat încântat de o eventuală venire a lui Dănuț Groza în PSD. „Da, pentru că este un primar cu multe voturi în spate. Cred că a făcut foarte multe în Sânnicolau Mare și cred că ar putea aduce un plus în zona de nord a județului Timiș”, a declarat Călin Dobra, citat de pressalert.ro. Președintele interimar al PSD Timiș nu a negat faptul că a purtat deja discuții cu Dănuț Groza. În cazul unei astfel de mutări, cel care va rămâne pe dinafară va fi actualul lider al PSD Sânnicolau Mare, Manuel Farca.

În legătură cu schimbarea sa, Groza a declarat pentru Renașterea că „nimeni nu știa de alegeri. Nu ne-a comunicat nimeni despre așa ceva. Noi, grupul primarilor care na-m opus domnului Nicolae Robu, nu dorim să plecăm din PNL. Dar, dacă vom fi excluși din partid, vom vedea ce drum vom lua”.

În trecut, Dănuț Groza a fost membru PDL.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ