Lovitură de proporții în casa unui om de afaceri din vestul țării! Vezi dimensiunile jafului!

1489

Poliția Municipiului Arad este abilitată să se ocupe de un caz… misterios, după ce un destul de cunoscut om de afaceri, care deține, între altele, o benzinărie în Cartierul GAI, a fost – sau a reclamat a fi (ceea ce nu-i totuna) – victima unui furt însumând, literalmente, o avere. Nu mai puțin de 2 kilograme de aur, peste 50.000 de Euro cash și 10 ceasuri de firmă i-au dispărut acestuia din casă în noaptea de joi spre vineri a acestei săptămâni.

Furtul este misterios pentru că autorul plângerii reclamă că infracțiunea s-a petrecut în prima noapte după ce a plecat într-o vacanță… utitând, însă, pur și simplu, să își încuie poarta vilei, neconectând sistemele de alarmă și nelăsând pe nimeni de pază.

Polițiștii care se ocupă de caz au două piste pe care merg: fie hoțul a intrat în casă „la pont”, cunoscând atât programul afaceristului, cât și interiorul casei și valorile care se află în ea – fie… victima și-a înscenat furtul – așa încât după finalizarea expertizei criminalistice de la locul faptei, polițiștii îl vor trece pe afacerist prin filtrul „detectorului de minciuni” (testul poligraf).

foto: arhivă

Sursa: Critic Arad

1 COMENTARIU

  1. Poate domnul afacerist avea asigurare pentru imobilul respectiv, inclusiv asupra bunurilor existente. Bine, toate bunurile de valoare trebuie trecute in polita, altfel nu poate primi bani din asigurare. Teebuie verificat.

LĂSAȚI UN MESAJ