Furtuna a făcut ravagii în Caraș-Severin

2726

Copaci căzuți pe șosea și pe firele de înaltă tensiune, precum și un acoperiș luat de vânt. Acesta e, pe scurt, bilanțul furtunii care s-a abătut asupra județului Caraș-Severin.

ANM a emis pentru după amiaza zilei de sâmbătă, 22 iulie, o atenționare de cod portocaliu de grindină, descărcări electrice și intensificări ale vântului cu aspect de vijelie pentru Caraș-Severin.

Vântul puternic care s-a abătut asupra județului a făcut pagube în localitățile din zona Caransebeș și Oțelu Roșu.

Un stâlp electric a căzut în satul Prisaca, și acoperișul unei case din localitate a fost luat de vânt. Un alt copac este în pericol de cădere la Jupa, lângă Caransebeș. Zona a fost asigurată de echipe ale ISU Caraș-Severin.

Nici zona Oțelu Roșu nu a fost ferită de incidente cauzate de vijelie.

La Vama Marga un copac a căzut pe carosabil pe DN 68. Echipe ale Secției de Drumuri Naționale Caransebeș au acționat pentru înlăturarea acestuia de pe șosea.

Un alt copac a căzut pe firele de înaltă tensiune pe DJ683, lângă Oțelu Roșu, la Poiana Mărului. Și aici, echipe ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Oțelu Roșu, precum și cele ale Enel au intervenit pentru remedierea situației și asigurarea zonei.

LĂSAȚI UN MESAJ