Liviu Dragnea, condamnat definitiv la doi ani cu suspendare, vrea să scape Timişoara de „Popoviciu şi gaşca lui de şmenari” VIDEO

1655

Alegerile locale bat la uşă, iar candidaţii fac ultimele eforturi pentru a primi voturile timişenilor. Liderul PSD Liviu Dragnea este şi el în plină campanie şi luni a ajuns la Timişoara. A venit pentru „a scăpa Timişoara de Alin Popoviciu şi alţi şmenari”, cum s-a exprimat chiar liderul social-democrat.

„Când eram tânăr, la noi în Muntenia, vedeam Timişoara ca pe un oraş fanion. Acolo era lumină şi ne doream să fim acolo. De fiecare dată când mergeam cu trenul la Timişoara mă încărcam cu energie. Acum nu pot să cred că am găsit la Timişoara în anul 2016 străzi care nu ştiu ce e aia asfalt. Este inacceptabil ca în Timişoara să mai existe străzi de pământ”, a declarat Dragnea.

În timpul discursului, pe ecranul din spatele lui Liviu Dragnea au rulat filmuleţe cu contracandidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Alin Popoviciu.

„Trebuie să scăpăm Timişoara de Popoviciu şi gaşca lui de şmenari. În ultimii 3 ani bugetul Timişoarei a fost de peste un miliard de euro. Şi nu s-a făcut mai nimic. Dacă banii sunt gospodăriţi cu cap se pot face foarte multe lucruri”, a declarat Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ