”Liviu Dragnea ar trebui să fie un adevărat bărbat politic” declară, la Timișoara, premierul Grindeanu-VIDEO

218

La ieșirea de la ședința fulger de azi de sediul PSD cu biroul executiv județean primul ministru a lămurit câteva aspecte. „Am ținut foarte mult să vin astăzi acasă la Timișoara în Banat alături de colegii mei, să mă văd, să mă consult cu ei . Să văd dacă deciziile pe care le-am luat, pe care le voi lua în zilele următoare sunt în concordanță cu ceea ce înseamnă respectarea statutului, a statului de drept în România și a democrației. Pentru mine a fost emoționantă acestă întâlnire și cred că pentru orice om ar fi fost la fel. Faptul că de la o întâlnire cu Comitetul Executiv Județean al partidului, cu 120 de oameni, s-a ajuns la sute de oameni din toată regiunea și modul în care am fost primit e emoționant. Dar mai important decât asta e că am vrut să văd dacă în Timișoara, în orașul unde trăiește familia mea, în PSD, că e extrem de important acest lucru mai sunt oameni carora să nu le fie frică. Și iată s-a vazut reacția oamenilor din Timișoara, din Timiș și din Caraș. Au fost primari din toată regiune” a declarat Grindeanu.

”Al doilea lucru … am mai vrut să mai transmit odată ceea ce am transmis și până acuma domnului Liviu Dragnea. Să realizeze în ce situație a adus acest partid. Și să-și asume. Să fie bărbat politic. Să vină în fața Congresului u8nde sunt mii de delegați și să hotărască Congresul linia pe care merge Partidul. De altfel așa spune și statutul. Validarea unui Prim ministru se face în Congres. Asta i-am transmis și astăzi și în urmă cu câteva zile.
Eu nu mă agăț de acest scaun. Pentru mine și pentru colegii mei este extrem de important un lucru: ca PSD să rămână la guvernare. Iar treaba asta Liviu Dragnea nu l-a garantat. Și consultarea în partid să se facă în Congres cu mii de delegați.Cu tot ce înseamnă organizarea unui congres. Să-și asume modul în care a gestionat lucrurile în partid. Să demisioneze. Eu fac același lucru. Îi cer să fie un adevărat bărbat politic. Să nu fugă. Să nu stea închis împreună cu câteva persoane. Trebuie să vii să te consulți, să stai de vorbă cu oamenii, să vezi care este pulsul partidului pe care încă îl conduci. Asta este dorința mea și a colegilor mei” a rezumat Sorin Grindeanu ședința de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ