Lipsă de comunicare între Primăria Timişoara şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş-VIDEO

692

Inspectorul școlar general Aura Danielescu a ținut să aducă unele lămuriri legate de schimbul de terenuri cu Universitatea de Vest, în urma căruia ar urma să se elibereze un teren pentru construirea unei parcări etajate în centrul Timișoarei. Concret, ar fi vorba de Liceul “Dimitrie Leonida” (fost CFR), care ar urma să fie cedat UVT în schimbul terenului de pe strada Oituz, unde Primăria Timișoara vrea să construiască o parcare supraterană. Din toată această ”afacere” ISJ Timiș nu se alege însă cu nimic, mai mult chiar, puținele clase care mai există la liceu vor rămâne pe dinafară.

Inspectoratul Şcolar pierde spaţii anual. Până în prezent, dacă şi acest schimb se va face, ar fi al şaptelea spaţiu pierdut, fără să beneficieze de ceva.

Aura Danielescu spune că nu există deloc comunicare între Primăria Timişoara şi ISJ Timiş, iar în legătură cu spaţiul respectiv, acesta ar fi util învățămîntului preuniversitar, care și așa duce lipsă de spații pentru ca elevii să-și desfășoare cursurile.

Până în prezent s-au pierdut clădiri de internate, de şcoli și e foarte posibil să se piardă şi acest spaţiu, a mai declarat Danielescu.

„I-am spus domnului primar că sunt dispusă să intrăm într-un dialog, nu am dori ca această instituție să fie percepută că se opune binelui timișorenilor, nu ne opunem acelei parcări supraetajate. Nu ne opunem dezvoltării municipiului Timișoara, nu avem nicio intenție ascunsă, ci doar aceea de a fi respectate toate părțile”, a adăugat Aura Danielescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.