Lipsa autorizației ISU, barieră pentru un mare eveniment cultural din Timișoara

125

Expoziția Woman, all woman nu mai are loc în Muzeul Corneliu Mikloși al STPT. De vină este imposibilitatea administratorilor regiei să obțină autorizația pentu securitatea la incendii.

”Anunțăm, cu părere de rău, că evenimentul de artă contemporană al anului, expoziția WOMAN, ALL TOO WOMAN, nu se va desfășura în spațiul Muzeului „Corneliu Mikloși”. Prin eforturile susținute ale organizatorilor, META Spațiu, S.T.P.T., Primăria Municipiului Timișoara și Muzeul de Artă din Timișoara, aceasta se va reloca la Muzeul de Artă din Timișoara”, transmit reprezentanții societății de transport.

Repezentanții STPT susțin că de vină ar fi firma care a realizat lucrările de modernizare a depoului unde s-a deschis muzeul.

”Conducerea S.T.P.T. a făcut toate eforturile pentru a obține autorizarea ISU necesară, cu toate acestea, constructorul care a finalizat lucrările spațiului muzeal a refuzat, în mod repetat, să coopereze pentru rezolvarea problemelor”, mai spun cei de la STPT.

META Spațiu va comunica detaliile aferente evenimentului, însă acestea nu suferă schimbări majore, perioada de desfășurare rămânând aceeași, la noua locație – Muzeul de Artă Timișoara, Piața Unirii nr. 1.

Expoziția durează între 15 august și 30 octombrie și reunește 30 de artiste de prestigiu din Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ