Licitația pentru pasajul Popa Șapcă, boicotată? Iată ce afirmă primarul!-VIDEO

304

Cu câteva minute înainte de expirarea perioadei de contestare a licitației pentru atribuirea lucrării de extindere a pasajului Popa Șapcă, iată că inevitabilul s-a produs.

Primarul a anunțat, marți, că licitația a fost contestată de către firma Moni Impex.

Întâmplător, subcontractor la firma Moni Impex este Tehnocer, deci PSD nu are nicio implicare, da? În a zecea zi de posibilitate de depunere a contestației, cu câteva minute înainte de expirarea termenului a depus contestația. Păi nu e rea voință? Eu tot aștept ca instituțiile statului să-și facă treaba și să dea în vileag aceste structuri mafiote. Eu mă lupt de aproape patru ani să fac cât mai multe pentru Timișoara, dar sunt boicotat. Tehnocer este o firmă pesedistă până în măduva oaselor”, a spus, marți, primarul Nicolae Robu.

În urmă cu aproape două săptămâni, edilul spunea că la Popa Şapcă s-a finalizat licitaţia, raportul procedurii era întocmit și că începea perioada de zece zile în care pot fi depuse contestaţii.

Ceea ce îmi doresc este să nu se mai întâmple mizeria care s-a întâmplat la Jiul cu boicotul la adresa Timişoarei. Abia aştept să mergem pe teren să predăm amplasamentul şi să vedeţi în ce viteză se va lucra”, afirma atunci Robu.

Iată că s-a întâmplat exact ceea ce ar fi vrut să evite.

Pasajul Popa Şapcă va avea 4 benzi, astfel încât şoferii să poată circula fluent. Partea carosabilă va avea 14 metri lăţime şi va porni de la Punctele Cardinale până la intersecţia cu Cimitirul Eroilor. Lucrările au fost estimate la peste 44 de milioane de lei şi se realizează din fonduri de la bugetul local. Anul acesta, autorităţile au alocat deja 15 milioane de lei pentru proiect.

Citiți și:

Primarul Robu se simte sabotat după contestarea licitaţiei pentru lărgirea Pasajului Jiul-VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ