Liberalii bănățeni au luat atitudine destul de anemic, cu primari lipsă la apel! (foto+video)

156

Cum este firesc pentru politicieni care se respectă și își respectă statutul de lideri ai comunității au ieșit în stradă să-și arate nemulțumirile față de guvernanți. Evident că este vorba de cei din opoziție ce cred că nimic nu este potrivit din ce fac cei de la putere.
Cam vreo 200 de membri și simpatizanți liberalilor din Timișoara au pichetat sediul Prefecturii și Consiliului Județean Timiș. Spre deosebire de nemulțumiții care vin în piața Operei cei declarați de dreapta nu prea au avut recuzita necesară. Nici un fel de drapele sau pancarte. Nu au avut sau au ezitat să scoată mijloacele de făcut zgomot ca binecunoscutele fluiere sindicaliste sau vuvuzelele de microbiști.

Un comitet de lideri PNL au luat loc pe scările Palatului Administrativ un de s-a citit un memoriu protest ce va fi citi și în Parlament. În document au fost subliniate toate promisiunile din campania electorală, făcute de cei din alianța PSD și ALDE și, în opinia celor de la PNL, nici vorbă să fie respectate. Pentru a nu tulbura liniștea publică în destul de scurt timp protestatarii s-au retras. Ei promit să vină și cu alte măsuri, în funcție de mersul evenimentelor politice de la București.

Liberalii din Reșița în stadă și ei!

În faţa Prefecturii Caraş-Severin s-au adunat circa 300 de simpatizanți și liberali cărășeni, nemulţumiți de actuala guvernare PSD-ALDE. Oamenii au fost mobilizaţi pe reţelele de socializare de către liberali, care au depus vineri o moţiune de cenzură împotriva puterii, afirmând că România nu mai poate fi guvernată „prin sfidare, ticăloşie şi minciună”.

Practic, opoziţia susţine că este necesară retragerea încrederii acordată Executivului condus de Mihai Tudose pentru a fi oprită distrugerea economiei, atacul la Justiţie şi scoaterea României din Uniunea Europeană. La protest au fost prezenţi primarii liberali din Resita, Caransebeş, Moldova Nouă şi Soceni. Au lipsit primarii din Anina și Băile Herculane. Moţiunea de cenzura a fost citită de Lucia Peia, preşedintele OFL Reşiţa, iar după aproximativ 40 de minute, protestul s-a încheiat paşnic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ