”Leii” sunt în gardă, vine campioana

96

Baschetbaliștii timișoreni joacă miercuri cel mai important meci din finalul sezonului regulat. Campioana CSMU Oradea vine în sala Constantin Jude, miza partidei fiind reprezentată de calificarea în grupa 1-6.

Cu două victorii la rând în campionat, BC SCM Timișoara își face planul pentru a-și continua seria succeselor cu Tudor Costescu pe bancă. Miercuri, de la ora 17, ”leii” au șansa de a lega al treilea rezultat pozitiv și totodată de a-și asigura în bună parte locul în grupa locurilor 1-6. Adversara bănățenilor este însă una dintre cele mai solide din Liga Națională, nimeni alta decât campioana CSMU Oradea.

Bihorenii sunt singurii rămași în cupele europene după ce au evoluat de două tururi ale Ligii Campionilor au ajuns să evolueze în optimile FIBA Europe Cup, iar asta spune destule despre forța băieților conduși de Cristian Achim. Bănățenii speră să îl recupereze până la ora partidei pe căpitanul și liderul punctelor marcate, Mladen Jeremic, accidentat în meciul de la Galați.

În acest moment BCT și Oradea sunt vecine în clasament și sunt despărțite de un singur punct, 27 respectiv 26 puncte, bihorenii având însă un joc în minus. Timișorenii trebuie să câștige pentru a rămâne în zona locurilor 1-6 unde bătălia se va da până în ultima rundă. Cele două echipe se vor reîntâlni peste câteva zile, la Sibiu, în sferturile de final ale Cupei României.

Biletele pentru acest joc, în valoare de 10 lei, se pot achiziţiona de la casa de bilete, deschisă miercuri, în ziua meciului începând cu ora 16. Copiii, elevii, studenții şi pensionarii au gratuitate în baza prezentării unui document justificativ.

LĂSAȚI UN MESAJ