Legătura dintre Calea Torontalului și Aradului e gata. Nu are piste de biciclete și nici borduri, cum a promis Robu

799

Timișorenii au la dispoziție o nouă arteră între Calea Torontalului și Calea Aradului. Strada este gata, are două benzi, asfalt nou și un sens giratoriu. Lipsesc, însă, trotuarele, pistele de biciclete promise și… bordurile.

”Începând de astăzi, 28.05.2019, conducătorii auto au la dispoziție o nouă arteră și anume, o legătură dublu sens între Calea Torontalului și Calea Aradului, realizată în afara orașului, în cadrul strategiei noastre de decongestionare a acestuia”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Edilul șef al Timișoarei a uitat că în noiembrie 2018 promitea că artera va putea fi folosită în siguranță și de bicicliști. ”Acum facem o stradă adevărată, cu piste de biciclete, trotuare”, spunea Robu în luna noiembrie a anului trecut.

Dar se pare că promisiunile nu au fost respectate de edil, noua lucrare fiind dedicată doar șoferilor.

UPDATE – Edilul șef a explicat că există unele nereguli în ceea ce privește situația juridică a terenului, așa că nu a fost suficient spațiu pentru realizarea trotuarelor și a pistelor de biciclete. A promis, însă, că ele se vor realiza într-o a doua etapă a proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.