Lărgirea șoselei care ar trebui să străbată o mare comună de lângă Timișoara, în impas!

483

Proiectul de extindere a drumului care face legătura dintre Timișoara și autostradă, prin Dumbrăvița, este în impas. Este vorba despre drumul pentru care Consiliul Județean Timiș vrea să obțină finanțare europeană.

Potrivit președintelui CJ Timiș, pentru finalizarea proiectului e nevoie de mutarea stâlpilor de firobuz, montați în cadrul unui alt proiect european, de extindere a troleibuzului la Dumbrăvița.

“Este delicat în prima parte, pe zona comunei Dumbrăvița și în mod special cu Primăria Timișoara. Fac un apel la domnul primar al Municipiului Timișoara să vină în sprijinul acestui proiect, nu prin a prelua drumul pentru că nu poate să preia drumul respectiv, fiind pe raza unei alte unități administrative, ci prin a ne sprijini în situația delicată cu stâlpii care au fost montați în cadrul proiectului privind linia de troleibuz. Acei stâlpi trebuie mutați, ei sunt pe inventarul Primăriei Timișoara, iar noi vom interveni în acest sens pe inventarul Primăriei, dar sunt ferm convins că toți avem același interes de a realiza această investiție și sper să o scoatem la capăt”, a declarat Călin Dobra.

Primarul Nicolae Robu a propus trecerea drumului care traversează Dumbrăvița în administrarea primăriei pentru a fi făcut din bani de la Bugetul local. Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, susține că acest lucru nu este posibil, drumul fiind pe raza altor localități.

LĂSAȚI UN MESAJ