La Timișoara se ”poartă galben”! Retim aduce 7000 de pubele galbene noi la Asociațiile de Proprietari

325

Retim vine în sprijinul timișorenilor și lansează începând de luni, 03 aprilie 2017 cea mai amplă acțiune de îmbunătățire a procesului de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile. Retim va distribui în următoarele luni aproximativ 7.000 de pubele galbene noi la blocuri care se folosesc exclusiv pentru colectarea recilcabilelor.

Prin această acțiune, pubelele negre inscripționate și destinate deșeurilor reciclabile vor fi înlocuite cu pubele galbene noi.

De asemenea, vor fi retrase pubele negre pentru deșeuri reziduale într-un număr aproximativ egal pubelelor înlocuite.

Deși numărul total de deșeuri generate nu se modifică, prin suplimentarea pubelelor galbene și diminuarea numărului de pubele negre ne dorim să determinăm generatorii să colecteze selectiv iar deșeurile recilabile să ajungă acolo unde le este locul, în pubela galbenă nu în cea neagră.

Distribuirea va începe cu zona Take Ionescu. Pe tot parcursul acțiunii, fiecare administrator de asociație va fi contactat de reprezentanții Retim pentru a facilita aceste suplimentări sau înlocuiri.

”Programul de distribuire va fi anunțat în fiecare zi de vinery, pentru săptămâna viitoare, în mass-media locală și pe site-ul www.retim.ro” anunță Directorul General tehnic-investiții al Retim, ec. Gheorghe Para.

Este necesar ca timișorenii să se implice activ, să conștientizeze, importanța colectării selective a deșeurilor și responsabilitatea pe care o au, alături de noi, în eficientizarea acestui proces.

Doar printr-un efort comun putem preveni sancțiunile prevăzute pentru nerespectarea obligațiilor de colectare a deșeurilor și putem avea un oraș curat.

Suntem la dispoziția timișorenilor cu orice informații privind această acțiune la nr. de telefon 0256-224.809 Birou contractare – relații cu clienții, zilnic între orele 08,00 -15,30 sau permanent pe www.retim.ro/utile/sesizări.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ