La Timișoara, lactatele se vând direct din portbagajul mașinii, la peste 35 de grade Celsius!

237

Weekend-ul care tocmai a trecut, polițiștii locali din Timișoara au făcut verificări în piața volantă de la Stadionul ,,Dan Păltinișanu”, unde au descoperit câteva ilegalități infăptuite de comercianți.

Unul dintre aceștia, din localitatea Șânmihaiu Român, a fost depistat de oamenii legii în timp ce vindea produse lactate, precum lapte, smântână și brânză, fără a avea cerere aprobată și, culmea, direct din portbagajul mașinii! Asta cu toate că temperaturile din termometre depășeau 35 de grade Celsius.

Un alt comerciant, din localitatea Pesac, vindea legume, mai exact, cartofi, deși nu avea cerere aprobată de reprezentanții de SC Piețe SA.

,,În ambele situații au fost aplicate sancțiuni în valoare de 2000 lei fiecare, conform HCL 129/2014 modificată. Polițiștii locali verifică de fiecare dată locațiile în care se desfășoară piețele țărănești de tip volante și atrag atenția producătorilor agricoli să respecte legislația deoarece sancțiunile sunt foarte mari, ajungând până la 2500 lei.”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ