La Târgul Internaţional al Meşteşugarilor, tema principală este… digitalizarea

190

La München s-a deschis unul dintre cele mai mari târguri internaţionale, ce reuneşte, de fapt două evenimente majore: Târgul internaţional al Meşteşugarilor (detalii pot fi găsite pe www.ihm.de) şi Târgul Grădinilor (www.garten-muenchen.de).

Peste 1.000 de expozanţi îşi prezintă realizările şi soluţiile în domeniu, 7 hale fiind puse la dispoziţia acestora, dar şi a vizitatorilor, prezenţi în număr foarte mare, atât la deschidere, cât şi în fiecare zi a târgului.

Târgul meşteşugarilor este unul dintre cele mai importante evenimente internaţionale în domeniu, oferind posibilităţi şi perspective noi atât expozanţilor, cât şi clienţilor sau partenerilor.

Târgul de grădini, ce promovează viaţa în aer liber, reuneşte participanţi ce oferă de la grădinile minimaliste japoneze cu arbori bonsai şi până la modele de grădini cu iazuri, pietre naturale, zone verzi, mobilier şi accesorii de grădină, care te duc cu gândul la… camera de zi în aer liber.

La manifestare va participa şi cancelarul german Angela Merkel, care va susţine şi o alocuţiune pe tema digitalizării şi a rolului pe care aceasta îl joacă în economie, aceasta fiind, de altfel, şi tema din acest an a târgului.

Corespondenţă de la München: Marinel Brincău și Nicoleta Florentina Farcaș

LĂSAȚI UN MESAJ