La Lugoj, ca-n filmele cu gangsteri! Doar că bandele sunt de rromi! VIDEO

525

Mai multe focuri de armă au spart liniştea nopţii la Lugoj, luni seară, acestea fiind trase dintr-o maşină care a dispărut la scurt timp, exact ca în filmele cu gangsteri.

Martorii spun că în urma acesteia se deplasa o maşină de poliţie, însă oamenii legii nu au reuşit să îi prindă pe suspecţi. Primii poliţişti care au sosit la faţa locului au calmat cu greu spiritele, fiind depăşiţi numeric de membri familiei atacată de clanul rival.

Criminaliştii au descoperit mai multe tuburi de cartuşe, însă la un moment dat au fost împiedicaţi de rromi să le recupereze.

La faţa locului au sosit şi jandarmii, care i-au liniştit pe aceştia, dar şi o echipă de criminalişti şi ofiţeri de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş.

Traficul rutier a fost închis pe perioada efectuării cercetărilor, timp în care poliţiştii au audiat mai mulţi martori care se pare că au auzit împuşcăturile. Membrii familiei atacate au lansat o serie de acuzaţii la adresa autorităţilor, nemulţumiţi de faptul că este pentru a treia oară când sunt agresaţi şi nimeni nu face nimic pentru a pune capăt conflictului.

Atacul de luni seară vine la numai câteva zile după ce o altă familie de rromi a fost atacată în acelaşi mod, pe o stradă paralelă.

Cercetările în acest caz sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate cine sunt atacatorii şi pentru tragerea lor la răspundere!

LĂSAȚI UN MESAJ