Județul Timiș se menține în topul pieței imobiliare

146

Chiar dacă în anul 2019 în Timiș s-au înregistrat mai puține tranzacții imobiliare, județul se menține pe locul trei. Comparativ cu anul 2018, în anul trecut a avut loc o scădere a tranzacțiilor de circa 10%. Astfel, pe tot parcursul anului 2019, în Timiș au fost parafate 31.328 contracte. Pe primele două locuri se situează București și Ilfov, iar topul 5 este completat de Cluj și Brașov.

Conform datelor site-ului de imobiliare Flatfy.ro, cele mai căutate locuințe sunt în continuare apartamentele cu 2 camere. Pe Flatfy sunt centralizate toate anunțurile de vânzare/cumpărare locuințe și terenuri din România.

Chiar dacă la nivel național, în anul 2019 a avut loc o scădere a numărului de tranzacții, piața imobiliară își va continua dezvoltarea în 2020. Potrivit primelor estimări, se așteaptă ca în acest an să fie date în folosință circa 70.000 de locuințe noi. Conform datelor Korter.ro, site dedicat ansamblurilor imobiliare noi, cele mai multe ansambluri vor fi finalizate în zona capitalei. Aici, peste 115 ansambluri sunt în curs de finalizare și se așteaptă ca pe parcursul anului curent să fie date în folosință.

În Timiș, în anul 2020 urmează să fie finalizate lucrările la 13 ansambluri imobiliare. La nivel național, peste 200 de ansambluri rezidențiale vor fi date în folosință în acest an. Potrivit Legii 7/2020, din acest an, construcțiile vor putea fi recepționate și date în folosință doar după racordarea definitivă la rețelele de utilități publice.

Ansambluri rezidențiale noi, Cloud 9 Residence

Situat pe șoseaua Pipera nr. 61, în București, Cloud 9 Residence este unul dintre ansamblurile rezidențiale ce va da în folosință noi locuințe în 2020. Ansamblul Cloud 9 oferă o gamă variată de locuințe: studiouri, garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere, dar și duplexuri cu 2 sau 3 camere. „Nivelul de calitate premium a materialelor folosite, atenția deosebită la detalii și finisaje, luminozitatea extraordinară dată de spațiile vitrate mari, spațiul generos, compartimentarea inteligentă, garanția unei construcții sigure, toate acestea te vor face să fii mândru de casa ta”, transmit dezvoltatorii Cloud 9 Residence.

Prețuri Cloud 9 Residence

Chiar dacă complexul Cloud 9 este în plin proces de construcție, dezvoltatorul a pus deja în vânzare locuințele. Astfel, în cadrul Cloud 9 pot fi cumpărate locuințe cu prețuri ce încep de la 1.562 euro/mp.

Detalii Palladium Residence

Palladium Residence este un alt complex nou din București, lucrările la acesta fiind finalizate de curând. Potrivit Korter.ro, în cadrul Palladium Residence mai pot fi achiziționate garsoniere și apartamente cu 2 sau 3 camere. Prețurile locuințelor au avut o creștere consistentă în ultimul trimestru al anului 2019, astfel că acum acestea se vând de la 1.048 euro/mp. Dezvoltatorul Palladium Residence recomandă complexul spunând că echipa a acordat o atenție deosebită detaliilor care contează și creează starea de conform și de relaxare dorită. „Nu este de neglijat nici raportul excelent între calitate și preț, care ne recomandă și care te va convinge să fim prima opțiune atunci când dorești să achiziționezi o locuință”, transmite dezvoltatorul Palladium Residence.

Mai multe detalii despre Palladium Residence și Cloud 9 puteți consulta pe pagina dedicată imobiliarelor noi, Korter.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ