Jucăriile unor copii au făcut fericiți alți copii. Foto

121

Sute de jucării donate de copiii inimoși au ajuns în casele micuților din cartierele mărginașe ale Reșiței aducând zâmbete pe chipuri și bucurie în suflete.

Campania demarată de primăria Reșița la Târgul de Crăciun și-a atins obiectivul, iar cadourile obținute din donațiile făcute de copii la Atelierul Spiridușilor din Centrul Civic au fost trimise altor copii din Moniom, Câlnic, Țerova, Doman și Cuptoare.  Viceprimarii Reșiței, consilieri locali, și angajați ai primăriei au format echipe și au ”jucat” rolul de ”mesageri” ai Moșului.

”Prin acest demers am dorit, și am reușit, să oferim copiilor fără posibilități o jucărie, un prieten care să îi ajute să aibă o copilarie mai frumoasă și un Crăciun mai fericit. De aceea, pe această cale,  dorim să le mulțumim copiilor care au renunțat la o jucărie pentru a le aduce bucurie altora, dar și părinților care îi încurajează să fie altruiști, pentru că ei știu cel mai bine cât de fericiți sunt copiii lor atunci cand strâng în brațe, înainte  de culcare, o jucarie moale și pufoasă”, au declarat reprezentanții primăriei Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ