Jandarmul care nu a intervenit în altercația din Straja, cercetat de Parchetul Militar

119

Jandarmul care s-a aflat în clubul din Straja, unde o tânără salvamontistă a fost bătută de un bărbat, va fi cercetat de Parchetul Militar Timișoara. Dosarul în care este cercetat jandarmul a fost trimis la Timișoara la cererea Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara, Parchetul Militar urmând să stabilească dacă fapta este de natură penală sau nu.

Imediat după incident, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara a fost constituită o comisie care să verifice comportamentul subofițerului. Conform IJJ Hunedoara, între agresorul tinerei și jandarmul montan nu ar fi existat o relație, agresorul nefiind invitat la masa la care se afla jandarmul.

Acum, Parchetul Militar Tmișoara urmeză să stabilească dacă jandarmul a avut un moment de ezitare sau nu a intervenit în mod intenționat.

Până la finalizarea cercetărilor, subofițerul își va continua activitatea într-o altă structură a Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara, însă dacă va fi găsit vinovat, el riscă să fie dat afară și va răspunde penal pentru fapta sa.

LĂSAȚI UN MESAJ