Jandarmii timişoreni au avut de lucru, la Straja, cu beţivi şi drogaţi

1340

Jandarmii timişoreni s-au aflat, în acest sfârşit de săptămână, în misiune în zona staţiunii montane Straja din judeţul Hunedoara unde, timp de două zile, s-au aflat la odihnă numeroşi turişti.

În noaptea de 29/30 ianuarie a.c., în jurul orei 2.00, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat de către reprezentanţii unui local din staţiune, care au reclamat faptul că două persoane le adresează injurii şi expresii jignitoare, dorind să intre în local, deşi se aflau vizibil sub influenţa alcoolului.

Persoanele au fost identificate şi sancţionate contravenţional cu 200 lei amendă, fiecare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată.

Pe timpul aceleaşi misiuni, duminică 29 ianuarie, în jurul orei 15.00, în zona unui cabane din staţiune, jandarmii au observat o persoană al cărui comportament a atras atenţia. La controlul corporal efectuat, asupra sa au fost găsite două pliculeţe ce conţineau pudră de culoare albă.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanei, un bărbat în vârstă de 23 de ani, cu domiciliul în municipiul Craiova şi au întocmit actele de sesizare necesare organelor de cercetare penală, pentru deţinere de substanţe interzise.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ