Studenții atacă semifinalele Cupei!

107

SCM Politehnica Timișoara atacă sferturile de finală în primul duel al anului. Alb-violeții forțează calificare în semifinale marți, pe terenul lui Potaissa Turda.

Cu gândul la accederea în Final Four-ul Cupei României încep anul handbaliștii timișoreni. Politehnica joacă marți la Turda în sferturile de finală ale competiției eliminatorii. Intrarea în semifinale ar reprezenta îndeplinirea unui obiectiv impus pentru acest an și ar trimite Timișoara la depunerea candidaturii în organizarea turneului final.

În premieră în acest an, antrenorul Pero Milosevic are la dispoziție întregul lot după ce Santeiu a scăpat de problemele medicale iar Lazarov a revenit de la Campionatul Mondial unde a participat cu naționala Macedoniei. Poli are și un ascendent moral asupra lui Potaissa, câștigând ultimele meciuri directe. În toamnă, la Timișoara a fost 28-20.

”Meciul de campionat pe care l-am jucat ultima dată cu cei de la Turda a fost poate cel mai bun al sezonului intern, a fost o victorie la 8 goluri diferenţă, dar nu poate semăna cu jocul pe care noi îl vom disputa acum în Cupa României. Trebuie să fim pregătiţi să avem mult curaj, disciplină şi o bună defensivă. Fără o apărare bine organizată şi o poartă care să ne ţină în meci nu avem ce căuta acolo. Sunt mulţumit de cum am lucrat la antrenamente şi cum ne-am prezentat în meciurile amicale”, a declarat tehnicianul lui Poli, Pero Milosevic.

Meciul din sferturile de finală Potaissa Turda – Politehnica se joacă marţi 31 ianuarie, de la ora 18, și  este televizat la Digisport. În celelalte jocuri din sferturile de finală se întâlnesc: Dinamo București – Steaua București, Dobrogea Sud Constanța – HC Odorhei, Dunărea Călărași – CSM București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ