Jaf la casa unui cunoscut om de afaceri din Timiș! Cu ce sumă au plecat hoții

2621

Vasile Cotuna, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Lugoj, este mai sărac cu aproximativ 200.000 de lei.

Omul de afaceri lugojean și-a găsit locuința spartă de hoți luni seara, când, sustține el, se întorcea de la serviciu.

”Sunt supărat, vă dați seama! Nu ți-e totuna să vii de la lucru și să îți găsești casa întoarsă pe dos. Au spart tot, au răsturnat tot. Nu știu ce s-a întâmplat că niciun vecin nu a auzit nimic. Alții erau plecați.”, a declarat omul de afaceri pentru Lugoj Info.ro.

Mai multi apropiați ai lugojeanului susțin că infractorii care i-au spart apartamentul au plecat cu 200.000 de lei, bani gheață, dar și cu câteva bunuri.

Vasile Cotuna este cunoscut în mediul de afaceri pentru relațiile sale speciale cu politicienii. În ultimii ani a câștigat pe bandă rulantă contracte cu primăriile din zona Lugojului, o parte dintre aceste contracte fiind atribuite și direct de către primari. Cotuna este recunoscut în zona de vest a țării ca fiind un abonat la contractele cu statul după ce a apărut în public la braț cu o serie de politicieni, mai mult sau mai puțin influenți. Afaceristul a avut o serie de lucrări și cu Primăria Lugoj, calitatea acestora fiind de multe ori contestată de către lugojeni.

Reprezentanții IPJ Timiș au anunțat că ancheta privind jaful este în plină desfășurare și a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

vasile cotuna

LĂSAȚI UN MESAJ