Iulius Mall suplimentează numărul locurilor de parcare

230

Cel mai mare mall din afara Capitalei va suplimenta capacitatea parcării exterioare cu 500 de locuri. Acestea se adaugă celor aproximativ 2.500 de locuri existente în parcarea subterană şi cea supraterană, numărul total al spaţiilor ajungând, astfel, la 3.000. Lucrările de amenajare vor începe în perioada imediat următoare.

Odată cu finalizarea primei etape de edificare a ansamblului multifuncţional Openville, din care Iulius Mall face parte, clienţii vor beneficia de noi locuri şi de condiţii moderne de garare. Spaţiile create vor fi disponibile într-o parcare supraetajată şi într-una subterană, ambele dotate cu cele mai noi tehnologii de management al traficului.

Ansamblul urbanistic Openville, ridicat de grupul Iulius, reprezintă un concept implementat în premieră în vestul ţării, o investiţie în valoare de peste 220 milioane de euro. Astfel, în proximitatea Iulius Mall va fi amenajat cel mai mare parc suspendat din România, cu o suprafaţă de peste 55.000 mp, peste 100 de noi magazine ale brandurilor de top, cafenele şi restaurante tematice, o zonă de fresh market, 15 săli de cinema şi un centru de evenimente. În plus, şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de 131.000 mp, vor impune noi standarde pe piaţa office din România.

Prima etapă de realizare a ansamblului multifuncţional Openville va fi finalizată în ultimul trimestru din 2017 şi va cuprinde 80.000 mp de birouri clasa A, zona de retail şi parcul.

LĂSAȚI UN MESAJ