Îţi poţi găsi loc de muncă la CRAFT. Iată ce salarii oferă companiile prezente la târgul Angajatori de Top

276

Cea de-a opta ediţie a manifestării Angajatori de Top Timişoara se va desfăşura în18 şi19 martie, la Centrul Regional de Afaceri.

Majoritatea companiilor oferă o remuneraţie financiară de 300-400 de euro pentru programele de internship şi 1.000 – 1.500 de euro pentru joburile dedicate profesioniştilor. Estimările companiilor variază în funcţie de domeniul de activitate şi nivelul de experienţă. Noutatea ediţiei din această primăvară constă în posibiltatea vizitatorilor de a susţine interviuri-fulger pe parcursul celor două zile.

În plus, va exista o zonă dedicată gadgeturilor, care încorporează tehnologii inovatoare. 25 de conferinţe şi workshopuri susţinute de companii şi sesiuni de consiliere gratuite vor avea loc în perioada 18-19 martie la CRAFT.

Una dintre cele mai frecvente greşeli ale candidaţilor care aplică pentru un post este modul în care își redactează CV-ul (39%), urmată îndeaproape, pe a doua poziţie, de modul în care se prezintă la interviu (36%). Pe a treia poziţie se situează o înţelegere defectuoasă a modului de aplicare la poziţiile disponibile (15%), urmată de rezolvarea testelor aplicate de companie (9%).

„Compania noastră va continua creşterea din ultimii ani, numărul de angajări la nivel de ţară fiind estimat la 1.500. Profilurile căutate sunt în mod special tehnice: ingineri software, ingineri hardware, ingineri mecanici, ingineri testare, ingineri mentenanţă, ingineri electricieni, ingineri automatişti, dar şi funcţii de management şi project management şi funcţii de suport în domeniul financiar, achiziţii etc.”, a precizat Maria Marcovici, HR Marketing Specialist la Continental Automotive România.

LĂSAȚI UN MESAJ