ISU Semenic are, oficial, un nou șef!

410

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Semenic” al județului Caraș-Severin are un nou inspector șef. Locotenetul colonel Cristinel Coneriu a fost numit inspector șef începând cu data de 15.06 2017, în urma promovării unui concurs pentru acest post.

Actualul șef al ISU Caraș nu este străin de funcția pe care o ocupă oficial în acest moment, el asigurând interimatul ca inspector șef împuternicit după pensionarea fostului inspector șef Titus Susan.

Absolvent al Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București, promoția 1998, Cristinel Coneriu se mândrește cu o vastă experiență în plan operativ, dar și cu funcții de conducere la detașamentele de pompieri din județul vecin.

Din 2005 și până în anul 2016 a fost împuternicit comandant de detașament la Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara și apoi locțiitor comandant de detașament în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat al județului Timiș.

Din 9 noiembrie 2016 a fost detașat și împuternicit la comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Semenic” Caraș-Severin, ca din 15 iunie anul acesta să fie numit inspector șef al pompierilor cărășeni.

 

isu-semenic-cristinel-coneriu

LĂSAȚI UN MESAJ