Le-a luat căldura mințile? Trei accidente în 24 de ore!

522

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate trei accidente rutiere pe raza județului Caraș-Severin. Două persoane au fost rănite grav iar alte două au suferit răni ușoare. Polițiștii vă recomandă să fiți atenți în trafic și să respectați regulile de circulație!

Ieri, 18 iulie, în jurul orei 10.00, o femeie în vârstă de 51 de ani, din Berzovia, a condus un tractor pe câmp, în apropierea localității Gherteniș, iar la un moment dat a pierdut controlul autovehiculului și s-a răsturnat.

În urma accidentului, femeia a suferit răni grave, fiind transportată la Spitalul Județean din Reșița pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din Bocșa continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

În aceeași zi, în jurul orei 15.00, un bărbat de 71 de ani, din Oțelu Roșu, a condus o bicicletă pe strada Revoluției din localitate, dinspre Hațeg spre Caransebeș.Aflându-se aproape de axul drumului, într-un moment de neatenție, bărbatul s-a dezechilibrat și a lovit cu roata din față a bicicletei partea lateral-stângă a unui autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 35 de ani, din Oțelu Roșu.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ iar biciclistului i s-a recoltat la spital o probă biologică de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

***

Aseară, în jurul orelor 21.45, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Reșița, a condus sub influența alcoolului un autoturism pe D.N. 58, dinspre Reșița spre Caransebeș. Din cauza vitezei excesive, la km 34+800 m, pe o porțiune de drum în aliniament, bărbatul a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în decor pe partea stângă a sensului său de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerei pe locul din dreapta-față, ambii fiind transportați la spitalul din Reșița pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii Serviciului Rutier — Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, la spital fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui s-a întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ