Ironie mușcătoare la adresa lui Robu! Cine îl pune la punct pe primarul care ,,le știe pe toate!”

741

Încă din 2012, primarul Nicolae Robu promitea construirea la Timișoara a unui proiect grandios, o fântână muzicală, mai precis un adevărat sistem de spectacole de muzică, lumini, jocuri de apă, fum și foc, amplasat pe Bega, în zona Flora. Și-a dat seama ulterior că nu se poate realiza în acea locație, astfel încât proiectul a fost modificat, urmând să fie realizat în Parcul Botanic. A apărut însă o petiție online semnată de timișoreni, care se opun proiectului (Timişorenii, împotriva fântânii ornamentale din Parcul Botanic).

Aceasta pare că îl deranjează foarte mult pe edilul șef al Timișoarei, care a postat pe Facebook un mesaj la adresa ”cârcotașilor”:

robu1CÂRCOTAȘII DIN NOU ÎN ACȚIUNE!
După cum o știm cu toții, la toate obiectivele -dar absolut la toate!- din foarte multele pe care le-am realizat în Timișoara din 2012, de când am devenit Primar, încoace, am avut parte de o rezistență de o habotnicie demnă de o cauză mai bună, fie din partea PSD, fie din partea unor cârcotași de meserie pur și simplu.
Ei bine, a venit, acum, rândul sistemului de spectacole de muzică, jocuri de apă, lumină, fum și foc, pe care l-am promis încă din 2012. Vă reamintesc, inițial, am vrut să fac acest sistem pe Bega, în zona Flora. Întrucât, din motive pe care le-am explicat, acolo nu se poate, sistemul va fi făcut între Parcul Botanic și Casa Adam Muller Guttenbrunn.
Toate bune și frumoase până aici. De-aici încolo, o nouă luptă! Oricât aș explica eu că nu se ia din spațiul verde, ci se va folosi o zonă construibilă existentă acolo, cârcotașii nu și nu.
Concluzie: MERGEM ÎNAINTE, CUM AM MERS CU TOT CE AM FĂCUT!

Replica vine de la consilierul local independent Adrian Orza:

adrian orza_2Da, sunt unii cârcotaşi! În orice comunitate există. Au rol de turnesol atunci când aduc corecţia pe care greşeala o aşteaptă. Dar genul ăsta de ambiţie, de a face un lucru fără să consulţi lumea, mai ales că recunoşti că te-ai înșlelat asupra locaţiei iniţiale (iată cât de relativă e părarea ta!) e la fel de nociv precum critica fără motiv. Credinţa că le ştii pe toate şi alţii sunt tot timpul contra ta, ţine de resorturi pe care doar specialiştii dintr-un domeniu anume o pot califică. Oare cui îi pica imaginara coroană dacă se organiza o dezbatere publică pe tema locaţiei acestui obiectiv? Nu mai vorbesc de necesitatea lui. Îl iau ca un dat, având în vedere că e promisiune de campanie… „Mergem înainte”? Sau mai degrabă sună a „Merg înainte!”? Timişoara e la plural. Nu o simplă conjugare la persoana I…

LĂSAȚI UN MESAJ