Iranian asasinat într-un autoturism în chiar fieful PSD de la Voluntari

710

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov s-a înregistrat o cauză având ca obiect decesul unui cetăţean iranian, în vârstă de 57 de ani, ce a fost descoperit în cursul zilei de 24 martie 2016, într-un autoturism situat pe o stradă din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, fieful PSD al primarului Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.
La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din lucrători din cadrul I.P.J. Ilfov – Serviciul de Investigaţii Criminale, coordonată de procurorul de caz pentru a efectua cercetarea la faţa locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că decesul cetăţeanului iranian a survenit prin împuşcare.

Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării autopsiei, iar autoturismul a fost ridicat şi dus la I.P.J. Ilfov în vederea prelevării de probe.

###

În cauza constituită la Parchetul de pe lângă Tribunal Ilfov având ca obiect decesul cetăţeanului iranian N.J.B., descoperit în cursul zilei de 24 martie 2016 într-un autoturism situat pe o stradă din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul HOSSEINI ANVARI SEYED AMIRHOSSEIN, tot cetăţean iranian, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.
Inculpatul, aflat în stare de reţinere, urmează a fi prezentat în cursul zilei de 29 martie 2016, cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Ilfov.

La data de 23 martie 2016, în timp ce se afla în interiorul autoturismului marca Hyundai Tucson, parcat pe o stradă din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, inculpatul Hosseini Anvari Seyed Amirhossein  l-a împuşcat mortal (în regiunea capului) pe numitul N.J.B., folosind o armă de foc cu glonţ.

LĂSAȚI UN MESAJ