Ionuț Popa, amenințat cu demiterea de la cârma ACS-ului

221

Ionuț Popa e pe punctul de a fi demis din funcția de antrenor principal al prim-divizionarei ACS Poli. În viziunea conducerii schimbare băncii tehnice ar aduce un suflu proaspăt atât de necesar.

Clubul de pe Dan Păltinișanu e pe punctul de a-și schimba conducerea tehnică. Eșecul cu ASA Târgu Mureș de dumincă le-a picat greu conducătorilor care ua început deja să caute un înlocuitor pentru Ionuț Popa. Unul dintre cei contactați se pare a fi Ionel Ganea, fostul atacant al lui Poli din perioada în care clubul era condus de Marian Iancu.

Ionuț Popa pare a fi singurul vinovat pentru rezultatele modeste ale ACS-ului, iar un alt rezultat negativ i-ar putea aduce demisia de la gruparea bănățeană. Poli joacă vineri pe terenul lui CSMS Iași un meci decisiv pentru mandatul antrenorului originar din Pesac.

Cu un lot pregătit pentru liga a doua și peticit în grabă cu doi-trei jucători cu experiență în prima ligă, ACS Poli a reușit să adune cinci puncte în primele 10 runde ale campionatului. Din cauza penalizării pentru existența datoriilor, alb-violeții duc în spate și o penalizare de 14 puncte, ceea ce face ca Poli să fi singura echipă pe minus în clasament.

Cu Popa pe bancă Poli s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii grație victoriilor cu Viitorul Constanța și Concordia Chiajna.

 

LĂSAȚI UN MESAJ