O singură persoană interesată de postul de city manager pentru Moldova Nouă

618

Unul dintre oraşele importante din Caraş-Severin nu are, şi nici nu a avut până acum, un city manager. Postul a fost scos la concurs de abia acum, când s-a schimbat administraţia oraşului. Concursul a avut loc marţi, însă numai o persoană s-a înscris.

„Este o persoană competentă. Din păcate, numai această persoană s-a prezentat. Urmează să facem anunţul oficial. Îl voi accepta pentru că este de încredere. Nu o să refac concursul doar pentru că nu îmi convine mie ceva, aşa cum făcea fosta administraţie”, a declarat Adrian Torma, primarul oraşului Moldova Nouă.

Nevoia de un administrator al oraşului este mare, pentru că pe lângă problemele legate de drumuri şi canalizare, mai este nevoie de o persoană care să gestioneze proiectele europene, un minus total pentru oraşul de pe malul Dunării.

„Nu avem strategie pentru modernizarea drumurilor, care sunt praf. Nu avem strategie pentru accesarea fondurilor europene, nu avem un plan urbanistic general. Pentru toate acestea este nevie de un city manager cu care să împart munca”, a mai spus Torma.

Urmează ca anunţul oficial de instalare al noului city manager să fie făcut în această săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ